Frakt och leverans

Frakt och leverans

Här kan du läsa om våra aktuella leveransvillkor. Vid ytterliga frågor, kontakta vår kundtjänst via epost info@naturligt.se

Leveranstider

Vi skickar normalt ditt paket inom ett dygn efter det att du lagt din order hos oss.  Undantag gäller för kampanjer, helger och röda dagar.
Vi levererar normalt ditt paket inom 2-4 dagar.

Vid eventuell försening som vi inte kan åtgärda inom skälig tid har du som kund rätt att häva köpet utan extra kostnad. Delleverans av order sker endast på kunds begäran och medför ytterligare fraktkostnad för kund.

Fraktbolag

Alla leveranser sker med oss av vald speditör, enligt de leveranssätt vilka presenteras innan slutförande av beställning och debiteras med gällande prislista. Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits till oss vid beställningstillfället är korrekt och att köparen, efter det att vi effektuerat ordern följer upp leveransen hos speditören, samt tillser att leveransen avhämtas/mottages enligt speditörens anvisningar. Leverans sker endast inom Sverige.

Observera att PostNord levererar paket som ej går ner i brevlådan, på tomten eller i en påse på dörren, du godkänner detta när du gör en beställning av oss.

Vi erbjuder följande leveranssätt:

 • För paket som väger mindre än 2 kg använder vi PostNord. Vi väljer automatiskt att skicka hem till dig men om det inte kan levereras lämnas det in på närmaste utlämningsställe*
  Endast 59 kr debiteras i fraktavgift. Om beställningen överstiger 599 kr i varuvärde debiteras ingen avgift för frakt.
 • För paket som väger mer än 2 kg använder vi DHL och skickar automatiskt till närmsta DHL ombud.

  * Vi förbehåller oss rätten att debitera 199 kr för frakt och hantering när en försändelse returneras av fraktbolaget. Observera att Postombudet enbart förvarar paketet i 7 dagar sedan skickas det tillbaka till oss och att de inte alltid skickar ut påminnelser. Hämta paketet så snart som möjligt.

   

  Om du vill ha ditt mindre paket skickat till ombud, kontakta oss på info@naturligt.se

   

  Sale

  Otillgänglig

  Utsåld