Om Naturligt.se

Vi värnar om både dig och naturen!

Naturligt.se är din destination för naturlig hälsa och välbefinnande. Utforska vår omfattande samling av ekologiska produkter, hållbara kosttillskott och miljövänliga skönhetsprodukter, noggrant utvalda för att främja din hälsa och samtidigt bevara vår planet. Upptäck vår historia, vårt åtagande och våra värderingar när det gäller att erbjuda det bästa inom naturlig hälsa och hållbarhet. Välkommen till Naturligt.se, där hälsa och hållbarhet går hand i hand.

Vi vill alla vara friska och leva länge! Trots detta består till stor del av produktionen som sker idag av ohållbara metoder och toxiska ingredienser som har stor påverkan på både vår hälsa och miljön. Informationen kring innehåll i olika produkter är en djungel och det kräver en hel del av en konsument för att sätta sig in i detta. Vi vill göra det enkelt genom att samla produkter med naturliga ingredienser och en innehållsförteckning som man förstår! Vi vill erbjuda ett brett urval av produkter som är naturliga, hållbara, zero waste, ekologiska och giftfria.

För oss är det viktigt att se oss i ett större perspektiv. Vi har därför valt att ta in svenska varumärken i första hand och nordiska i andra hand eftersom vi vill gynna lokal tillväxt och minska onödiga transporter från andra länder. Vi befinner oss alla i ett kretslopp där vi får förvalta det vi ärt för kommande generationer!

Historia

Vår resa mot att leva ett naturligare liv började när vi väntade vårt första barn. Genom att bli förälder började vi reflektera över hur vi kunde skapa de bästa förutsättningarna för vårt barn. Vi började fördjupa oss i hur kropp och hälsa påverkas av olika faktorer. En viktig vändpunkt var när vi läste om att man funnit närmare 300 kemikalier i nyfödda barns navelsträngsblod. Av dessa kan 180 st leda till cancer, 217 st är giftiga för hjärnan och nervsystemet och 208 st orsakar födelsedefekter eller onormal utveckling vid djurtester. Vi började successivt byta ut livsmedel och produkter i vårt hem. Och vi delgav våra nära och kära det vi lärde oss. Där står vi idag, vi är inte klara men vi fortsätter att kontinuerligt byta ut varor till bättre alternativ!

Vi har alltid en dörr öppen!

Det är viktigt för oss att du som kund är nöjd, därför vill vi hela tiden förbättra oss. Du är varmt välkommen med synpunkter på våra produkter och förbättringsförslag! Vi lottar ut en gåva varje månad bland de som lämnat omdöme på våra produkter på hemsidan och de som kontaktat oss med förbättringsförslag! Att svara på dina frågor är en prioritet!

Hålla nere kostnader

Vi vet att kvalitet ofta kostar mer än produkter med lägre kvalitet men vi vill också att så många som möjligt ska kunna ha råd att köpa naturliga produkter om de så önskar. Vi vill erbjuda det bästa som naturen har att erbjuda till bra priser för kunden.


Vi är ett familjeägt bolag som tror att kroppen fungerar som bäst när den får bra förutsättningar. Under lång tid har människosläktet levt av vad naturen har att erbjuda. Låt oss göra det enkelt och inspirera till att återgå till ett mer naturligt leverne!


För din hälsa, för din familj, för vår jord!

Väl mött

Familjen Pettersson

 

Webbshop sedan 2003, nya ägare sedan 2022!

Sale

Otillgänglig

Utsåld