Organics by Sara - Katarinas berättelse

Jag har haft tur med min hud då den alltid varit  fin och lättskött. Men efter att jag fött mitt tredje barn fick min hud däremot fnatt och jag fick röda fläckar och plitor i hela ansiktet. Min hud tålde helt plötsligt ingenting och jag kunde inte längre använda de produkter jag tidigare haft. 

Jag provade att låta huden vila, utan att smörja med något men det blev inte bättre. Provade flera välkända ekologiska hudvårdsmärken med specialinriktade produkter för min typ av problem men huden blev bara värre. Det sved och gjorde ont, huden blev reaktiv och reagerade till och med av lätt beröring.

Letade och googlade efter ekologisk hudvård som var bra för problemhud. Hittade tillslut Organics by Sara och slukade alla artiklar på hemsidan om  hudvård och deras produkter. Det var nytt för mig att rengöra ansiktet med olja och jag minns att jag tänkte att min hud skulle bli fet istället. Bestämde mig för att ändå ge det ett försök eftersom jag kände att Sara, grundaren för varumärket ingav ett stort förtroende.

Beställde produkter för känslig hy och jag fick god effekt redan första dagen. Huden blev mindre torr, gjorde mindre ont och huden blev lugnare.  De röda fläckarna och plitorna blev med tiden mindre och mindre.

Jag har i perioder sedan jag började med Organics by Sara provat andra produkter men min hud gör då uppror och plitorna kommer tillbaka. Nu är jag inne på 5:te året med samma varumärke och inga planer på att byta!

 


Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

Sale

Otillgänglig

Utsåld